top of page

Alles verandert voortdurend en dat zal altijd wel zo blijven

In ons leven neemt het idee van vastigheid vaak een loopje met ons. Totdat de realiteit van het leven deze illusie weer eens verstoort.

Verandering is zelfs de enige constante in ons leven.


Grote veranderingen hebben vaak een diepgaande impact. Ze doorbreken de illusie van stabiliteit en dagen ons zelfbeeld uit. Ze tillen ons uit onze comfortzone en dwingen ons om verandering te omarmen. Het leven vraagt ons om mee te bewegen met het verlies van dierbaren, afnemende gezondheid, ziekte en behandeling, maar ook levensovergangen zoals met pensioen gaan en verhuizingen.


Meebewegen met verandering wordt een manier om dichter bij onszelf en het leven te staan. Leren loslaten wordt een kracht die ons laat groeien. Soms is het best fijn om daar wat begeleiding bij te ontvangen.


Zingeving begeleiders staan klaar om met aandacht te luisteren en met ons mee te denken. In de ruimte van rust en vertrouwen kunnen we dan onze gedachten en gevoelens eens onderzoeken en leren begrijpen. Zingeving begeleiders helpen ons onze innerlijke kracht aan te boren en onze armen te openen voor de kansen die verandering ons ook bieden.


Voor 50+ers is zingeving begeleiding kosteloos. De gesprekken vinden bij je thuis plaats, in je eigen vertrouwde omgeving. Kijk op cvlsalland.nl voor meer informatie.

58 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Commentaires


bottom of page