top of page

Coaching in Emotionele Intelligentie

Contact, veerkracht en kwetsbaarheid

 

Voel je de behoefte om meer in contact te komen met jezelf en anderen op een dieper niveau?

 

Wil je graag emotioneel veerkrachtiger worden en beter leren omgaan met uitdagingen in het leven?

 

Ik begrijp hoe het is om soms kwetsbaar te zijn en zoekende naar antwoorden. Samen kunnen we een veilige ruimte creëren waarin je jezelf kunt openstellen, ontdekken en groeien. 

 

Als coach begrijp ik de vasthoudendheid van denkpatronen en emoties die je soms kunnen belemmeren. Maar samen kunnen we die cirkel te doorbreken. Samen maken we een persoonlijke reis van groei, waarbij coaching een waardevolle investering is in jezelf, met deuren die openen naar dieper zelfinzicht en het realiseren van je doelen.

Dat doen we door doelgerichte vragen te stellen, diepgaande gesprekken te voeren waarbij we telkens terugkeren naar ons lichaam om helderheid te krijgen, belemmeringen te ontdekken en nieuwe perspectieven te verkennen

Neem contact met me op voor een vrijblijvend oriënterend gesprek.

Ontdek de Kracht van Persoonlijke Groei: Jouw Reis naar Emotionele Intelligentie

Tijdens onze sessies creëren we een veilige ruimte waarin we diepgravende gesprekken voeren en doelgerichte vragen stellen. Ik zal je begeleiden terwijl we de lagen van je denkpatronen afpellen en ontdekken welke overtuigingen of belemmeringen je groei en geluk in de weg staan. Ik zal je uitdagen om uit je comfortzone te stappen, je inspireren om nieuwe perspectieven te omarmen en je aanmoedigen om jezelf volledig te omarmen.

Onze sessies vormen een betekenisvolle reis van zelfontdekking.

 

Voor mij is coaching avontuurlijke reis die we samen maken, waarbij jouw emotionele welzijn en persoonlijke groei centraal staan. Het is een waardevolle investering in jezelf, die de deur opent naar diepgaand zelfinzicht, helderheid over je doelen en het overwinnen van de uitdagingen die je leven beïnvloeden.

vertrouw op jezelf

Lichaamsgericht werken vanuit het vertrouwen in jezelf

Lichaamsgericht werken is van essentieel belang, omdat het ons in staat stelt om dieper in onszelf te graven en een diepere verbinding te maken met onze intuïtie en innerlijke wijsheid.​

 

"Je weet zelf het beste wat goed voor jou is"

Om helder te maken wat ik met lichaamsgericht werken bedoel, nodig je uit om een moment te nemen en te reflecteren op je reactie op de zin: "Je weet zelf het beste wat goed voor jou is." Merk op hoe je lichaam reageert - misschien voel je verlichting, spanning of irritatie. Deze reactie geeft waardevolle inzichten in wie je bent en wat je nastreeft. Het ontwikkelen van deze vaardigheid vraagt oefening, en daarom wil ik je begeleiden op deze weg.

Tijdens onze coachingsgesprekken staat lichaamsgericht werken centraal. We leren samen een respectvolle relatie op te bouwen met de verschillende delen van jouw innerlijke wereld, waarbij het verbinden met je lichaam als kompas een tweede natuur wordt. Als de nadruk op lichaamsgericht werken en het gebruik van jouw lichaam als leidraad je aanspreekt, kan dit betekenen dat mijn aanpak en expertise als coach goed aansluiten bij jouw behoeften en interesses.

bottom of page