top of page

Over mij

Gecertificeerd Emotionele Intelligentie Coach en Boeddhistisch Geestelijk Verzorger

Van kinds af aan heb ik me al geïntrigeerd gevoeld door de manier waarop onze gedachten en emoties ons gedrag en onze levensloop beïnvloeden.

 

Tijdens mijn studie psychologie ontmoette ik boeddhistische meesters die een diepe indruk op me maakten vanwege hun kalme, vriendelijke helderheid. Deze ontmoetingen inspireerden me om me 15 jaar lang te verdiepen in boeddhisme in een klooster in Boudhanath, Nepal.

 

Vervolgens heb ik in Nederland mijn opleiding in boeddhistische geestelijke verzorging en emotionele intelligentie coaching afgerond, waarmee ik mijn kennis en vaardigheden verder heb ontwikkeld.

Ik woon in Deventer en werk als geestelijk verzorger in heel Salland.

Image by Sharad Bhat

Omarmen en groeien

Dat doen we samen 

Ik voel dankbaarheid voor de mogelijkheid om in contact te komen met gelijkgestemde individuen die een passie delen voor ideeën en het begrijpen van zichzelf en anderen.

 

Er is altijd ruimte voor groei en verbetering, en de gelegenheid om van anderen te leren waardeer ik enorm. Het vermogen om snel nieuwe concepten te begrijpen en het talent voor reflectie en introspectie zijn eigenschappen waar ik hard aan heb gewerkt.

Ik hoop dat deze eigenschappen nuttig kunnen zijn voor anderen. Het is mijn intentie om een waardevolle partner te zijn in gesprekken en samenwerkingen. Ik streef ernaar om anderen te helpen groeien en ontwikkelen met mijn empathische en ondersteunende aard.

Ik ben lid van de beroepsvereniging voor geestelijk verzorgers VGVZ en sta ingeschreven in het kwaliteitsregister SKGV.

Manier van Werken

Hoog gevoelig

Veelzijdige denkprocessen

Lichaam bewust

Aandachtig aanwezig 

Ruimte creërend 

bottom of page