top of page
ray-hennessy-qZzJoiKHqmo-unsplash.jpg

Geestelijke verzorging en ondersteuning bij levensvragen 

Ervaar de kracht van verbondenheid en ondersteuning tijdens onze gesprekken, waardoor jouw zijn moeiteloos kan stromen. Samen creëren we een veilige ruimte waarin je je gehoord en gesteund voelt.

Palliatieve
Zingeving, veerkracht en welzijn

(Best-Kept-Secret 2023!)

Kosteloos geestelijke verzorging thuis

Woont u in Salland* en

bent u 50 jaar of ouder of

zorgvrager in de palliatieve fase of naaste-van ?

 

Dan kan ik u als aangesloten geestelijk verzorger bij het Centrum voor Levensvragen kosteloos vijf individuele gesprekken of gesprekken samen met uw partner en/of uw naaste(n),  aanbieden.

*Klik hier om te zien of uw woonplaats binnen het werkgebied van het Centrum voor levensvragen Salland valt.

Bent u op zoek naar een luisterend oor of wilt u graag ondersteuning bij levensvragen of zingeving? Neem dan gerust contact met mij op.

Ik kom graag bij u langs om samen te praten over wat voor u belangrijk is.


Geestelijke verzorging, Spirituele zorg, Zorg voor patiënten, Palliatieve zorg, Psychosociale ondersteuning, Emotionele begeleiding, Counseling, Levensvragen, Zorg voor ouderen, Zingeving, Betekenisgeving, Multidisciplinaire zorgteams, Geestelijke verzorging aanvragen, Spirituele begeleiding zoeken, Emotionele ondersteuning nodig hebben, Zingeving en betekenisgeving, Hulp bij levensvragen, Geestelijk verzorger vinden, Psychosociale begeleiding wensen, Palliatieve zorg, Zorg voor innerlijke groei, Welzijn, Individuen met existentiële vragen en zingeving,

Image by Logan Nolin

Palliatieve patienten, hun naasten en mantelzorgers

Wanneer u of uw naaste zich in de palliatieve fase bevindt, kan deze periode zowel fysiek als emotioneel uitdagend zijn.

 

Naast medische zorg is het belangrijk om aandacht te hebben voor uw geestelijke welzijn. Geestelijke verzorging kan hierbij helpen door u te ondersteunen bij het uiten van emoties en het verlichten van angsten.

 

Een geestelijk verzorger kan u helpen om betekenis en troost te vinden in deze moeilijke periode en kan u ondersteunen bij het zoeken naar antwoorden op vragen die voor u van belang zijn. Het is begrijpelijk dat het soms lastig kan zijn om over persoonlijke gevoelens en ervaringen te praten. 

Image by Laura Rivera

50 plusser

Verlies en scheiding van dierbaren, de zorgen om (klein)kinderen, veranderingen in de gezondheid en grote levensveranderingen (zoals ook het naderen van het pensioen) kunnen levensvragen oproepen.

 

Geestelijke verzorging kan helpen bij het omgaan met deze uitdagingen en het bieden van een veilige ruimte om emoties te uiten en steun te vinden. Het kan ook helpen om nieuwe betekenis te geven aan het leven.

 

Geestelijke verzorgers zijn getraind om u te ondersteunen bij het vinden van uw eigen weg en te luisteren zonder oordeel. Door met een geestelijk verzorger te praten, kan u helpen om meer vrede, rust en veerkracht te vinden in deze levensfase.

Mensen met psychosociale problemen zoals stress, angst of depressie, Personen die worstelen met verlies, rouw of traumatische ervaringen, Mensen met levensveranderende gebeurtenissen zoals scheiding, verlies van werk of pensionering, Individuen met ethische dilemma's en morele vraagstukken, Personen met relationele problemen binnen het gezin of partnerrelaties, Ouderen die behoefte hebben aan ondersteuning bij zingeving en spirituele ontwikkeling, Personen met chronische ziekten of lichamelijke beperkingen, Mantelzorgers voor een zieke of hulpbehoevende naaste, Individuen die begeleiding nodig hebben bij besluitvorming en keuzes in de gezondheidszorg, Personen die behoefte hebben aan emotionele ondersteuning en coping-strategieën.

Oceaan
Zorg voor onze innerlijke wereld

Wanneer we geconfronteerd worden met intense en soms angstaanjagende ervaringen, kan het moeilijk zijn om te begrijpen wat er gebeurt en hoe we hiermee om moeten gaan. In dergelijke situaties kan het nuttig zijn om ondersteuning te krijgen bij het interpreteren van wat er gebeurt en het vinden van manieren om hiermee om te gaan. Dit is waar zorg voor onze innerlijke wereld kan helpen. 

bottom of page